Hafjell Alpinsenter

Snøsikre Hafjell Alpinsenter gir gode skiopplevelser for både store og små, for alle nivåer. 

I Hafjell slipper du å velge mellom familieaktiviteter og rå skikjøring - her finner du begge deler. Kombinasjonen av god skikjøring, spennende utfordringer, god og variert mat og nærheten til Lillehammer, er trolig det som har gjort at Hafjell er et av Skandinavias mest populære steder å legge skiferien. Likevel er det sjelden trangt i bakken.

Visste du at alle barn på barneskolen får gratis sesongkort i Hafjell?

Hafjell Alpinsenter er gavmilde og gir bort sesongkort til alle barn som bor i Øyer kommune opp til 7. klasse. De på ungdomstrinnet får sterkt rabattert sesongkort. Alle klasselister er levert til Hafjell og hver enkelt elev må hente ut sitt sesongkort i løpet av høsten. Skikort (Axess) på kroner 75,- kommer i tillegg.

Ungdomsskoleelever får tilbud om å kjøpe sesongkort for kroner 1765,- også her kommer skikort (Axess) i tillegg.

Sesongkortet gjelder i både Hafjell og Kvitfjell, 2023-2024.

Komfort til fjells

Kom deg opp til fjells komfortabelt med Gondolen som bruker kun ni minutter opp til Gondoltoppen. For å komme helt til topps kan du ta ekspressheis med plass til seks personer, her er det både vindboble og varme i setet. Tilsvarende på sørsiden av anlegget ligger nok en ekspressheis med samme fasiliteter. I tillegg er det skål-, bånd- og t-krokheiser rundt om i anlegget.

Les om hvor mange heiser og bakker som finnes i Hafjell.

Heisene gir deg tilgang til både de familievennlige bakkene og de litt brattere bakkene som ble brukt under OL i 1994.

Familien i fokus

Hafjell har til sammen tre familieområder hvor skilek og ulike aktiviteter for barna er i fokus. Nede i bunnområdet, på Gondoltoppen og ved Gaiastova. Det er i disse områdene barna kan møte Hafjells maskot, Isa og være med på morsomme aktiviteter og arrangementer gjennom hele sesongen. I alle familieområdene er det tillatt å bruke akebrett.

Les mer om Hafjell og de tilbudene de har både sommer og vinter.

Besøk Hafjells hjemmeside