Bygging på Solvang skole

I forbindelse med utvidelsen av skolen mot nord vil det gjennomføres sikring av området i neste uke. Dette vil påvirke adkomsten til SFO i høstferien, samt til skolen og SFO etter høstferien.

Byggearbeidene, som vil pågå frem til påske 2025, medfører også endringer i inngangene til skolen.

Kart over Solvang skole som viser hvor det skal bygges på. - Klikk for stort bilde

Adkomst til SFO og skole

Skolen skal utvides mot nord (der bandybanen er i dag), og sikringen av området vil begynne neste uke. Dette vil ha innvirkning på adkomsten til SFO i høstferien og til skole og SFO etter høstferien. 

Som vist på bildet vil det settes opp gjerder (røde streker) for å sikre elever, foreldre, ansatte og andre som ferdes i området. Elever på 2., 3. og 5. trinn kan fortsatt bruke sine innganger, mens det vil bli endringer for 4. og 6. trinn. Etter høstferien må de møte ved inngangen som fører ut mot 1. trinns område (gul pil). Ansatte vil være til stede for å veilede og vise vei.

Inngang kulturskole

Videre, fra etter høstferien, vil kulturskoleinngangen være stengt på grunn av byggearbeidene. Alle som skal inn på skolen, må benytte hovedinngangen, som vil være åpen på samme tider som tidligere. 

Byggingen medfører også at ingen biler skal kjøre opp til skolen, noe som betyr at foresatte som kjører barna sine til undervisning, må benytte parkeringsplassen på skolen.

Minner om å være stille på grunn av undervisning

Byggeprosessen vil vare i en lengre periode, og vi ber om at elever som bruker hovedinngangen, oppfører seg stille, da det kan pågå undervisning i amfiet. Dette gjelder også for elever som venter i amfiet. Vi oppfordrer foreldre til å minne barna sine om å være stille.

Beklager ulempen dette medfører!