Husk å bestille skolemelk til skolestart

Skolelyst® er en fleksibel abonnementsordning fra TINE som tilbyr smakfulle og varierte mellommåltider, skolemelk og annen drikke til skolebarn i hele Norge.

Melk er god kilde til protein, kalsium og jod. I tillegg er den et godt følge til matpakka enten du velger den vanlige hvite melka, eller foretrekker en som er tilsatt litt smak. De smaksatte variantene vi tilbyr i Skolelyst® er ikke tilsatt sukker eller søtstoff, og inneholder ikke mer sukker enn det som følger med melka.

Skolemelken deles ut hver dag, hvis ikke annet er bestilt.

Bestill skolemelk

For å bestille skolemelk til ditt barn må du gjøre følgende:

1. Sjekk om skolen din tilbyr Skolelyst og hvilke produkter skolen tilbyr.

2. Opprett en bruker og registrer nødvendig informasjon om deg, barnet ditt og skolen barnet går på.

3. Velg produkter – her kan du variere med ulike produkter gjennom uken og flere produkter på samme dag om ønskelig. Du kan betale med VISA og kredittkort.

4. Velg betalingsmåte – betal hele beløpet med én gang, del opp betalingen i to eller betal månedlig. 

5. Første levering kan skje opptil 14 dager etter bestilling. Dette har blant annet med skolens antall leveringsdager i uken å gjøre. Les mer om betaling og levering her.

På skolelyst.no kan du variere med ulike produkter gjennom uken og flere produkter på samme dag om ønskelig. Du kan også betale månedlig om du ønsker det.

Utvalg på skolen 

Skolene bestemmer selv hvilke produkter de ønsker å tilby på sin skole, men du vil alltid finne Lettmelk 0,5 % fett og Lettmelk 1 % fett i sortimentet. Du kan se hvilke produkter Skolelyst tilbyr til skolene. 

Spørsmål? 

Les Skolelysts ofte stilte spørsmål for å finne svar på det du lurer på eller kontakt Skolelyst på telefon 23 28 83 34 eller send en e-post til skolelyst@tine.no.